Norsk lokaltidning väljer Roxen

Den norska lokaltidningen Søgne og Songdalens Budstikke, med utgivning i Vest-Agder fylke i sydligaste Norge, har nu lanserat sin nya hemsida, www.bsnett.no, på Roxens integrerade och responsiva Web CMS för nyhetsmedia, Roxen News Website.

Roar V. Osmundsen, Chefredaktör och VD på Søgne og Songdalens Budstikke.

This pressrelease is also available in English.

För en månad sedan gick Søgne og Songdalens Budstikke över till Roxen Editorial Portal för sin redaktionella produktion och publicering på papper. I och med dagens lansering på Roxen News Website har lokaltidningen en fullt integrerad lösning för innehållsproduktion och -publicering i alla kanaler.

"Systemet integrerar print och web och passar bra även för mindre tidningar. Vår arbetsvardag här på redaktionen har dessutom blivit mycket mer effektiv och vi slipper massor av onödigt knapptryckande. Vi har även fått bättre kontroll över vårt innehåll - i alla kanaler", säger Roar V. Osmundsen, chefredaktör och VD på Søgne og Songdalens Budstikke

Roxen News Website är en förkonfigurerad version av Roxen CMS, speciellt anpassad till nyhetsmedias krav.

"Eftersom Roxen News Website är baserad på vår öppna CMS-plattform, Roxen CMS, så följer prestanda och säkerhet med på köpet och eventuella framtida krav på funktionalitet och anpassning kan tillgodoses utan att man behöver byta plattform", säger Per Östlund, VD på Roxen.

Roxen News Website levereras med massor av inbyggd funktionalitet för nyhetsmedia och är enkel att anpassa till kundens egen design och disposition.

"Vår nya website har anpassats för att göra vår produkt mer enhetlig och tilltalande i alla kanaler", fortsätter Roar Osmundsen.

"Eftersom Søgne och Songdalens Budstikke är en del av Schibsted är jag tacksam för att koncernen givit mig möjlighet att ersätta standardplattformen med en lösning som är mer anpassad till våra behov", avslutar Roar Osmundsen.

För mer information, vänligen kontakta:

Per Östlund, VD
Roxen AB
+46 732 30 30 13
per.ostlund@roxen.com

Roar V. Osmundsen, Chefredaktör och VD
Søgne og Songdalens Budstikke
+47 412 44 323
roar@bsnett.no

Søgne og Songdalens Budstikke – www.bsnett.no

Om Roxen
Prisvinnande Roxen Enterprise CMS utgör basen för Roxens web-baserade verktyg för hantering och publicering av stora mängder information i alla kanaler. Kunderna utgörs av storföretag, högre utbildning, programutvecklare och mediaföretag/kommunikationsavdelningar som t ex Shaw Media (US), Metronews (FR), TC Transcontinental Media (CA), Direktpress (SE), Metrojornal (BR), Pagemasters (AU), ADP (NL), Princeton University (US), RTL Nederland (NL) och Verizon (US).

Roxen grundades 1994 och har utnämnts till ett av Europas mest innovativa teknologiföretag. Huvudkontor och utvecklingscenter är lokaliserat till Linköping och kontor finns även i Stockholm, Nederländerna och USA. För mer information, besök: www.roxen.com