Website van ADP Nederland gaat live op Roxen CMS

De nieuwe website van ADP Nederland is online gegaan, gebruikmakend van Roxen CMS. Eerder koos ADP Nederland al voor Roxen CMS als hun digitale platform. Bij de ontwikkeling en lancering van de nieuwe site van ADP Nederland, werkte Roxen nauw samen met Rivium Bright Answers, met wie Roxen een langdurig partnership onderhoudt.

“Roxen CMS is een zeer stabiel en veelzijdig content management systeem, dat zich de afgelopen jaren al ruimschoots heeft bewezen”, aldus Eugène Commandeur, Digital Marketing Automation Leader van ADP Nederland en projectleider. “Door te werken met Roxen CMS, hebben we nu de noodzakelijke flexibiliteit waarmee we onze online marketing en sales kunnen ondersteunen.”

IT-bedrijf Rivium Bright Aswers uit Rotterdam is sinds 2004 integratie partner van Roxen. In die periode zijn zij verantwoordelijk geweest voor de implementatie van vele corporate websites die gebruik maken van Roxen CMS. De meest recente innovatie van Rivium Bright Answers, is de ontwikkeling van de AppBuilder: een Rapid Development Tool, waarmee razendsnel webapplicaties kunnen worden gerealiseerd, die allen gebaseerd zijn op het Roxen CMS. Rivium Bright Answers is ook de partner in de realisatie van de nieuwe website voor ADP Nederland.

“Wij vertrouwen al jaren op de tools van Roxen en het Roxen CMS platform in het bijzonder. Wij zijn uitermate positief over de services van Roxen en de tools die zij ons bieden”, aldus Peter Riemens, CEO van Rivium Bright Answers. “Het was dan ook een meer dan logische keuze om ook nu weer met Roxen samen te werken.”

“Wij zijn verheugd met het feit dat ADP Nederland wederom heeft gekozen voor Roxen voor de ontwikkeling van hun nieuwe website”, benadrukt Léon Klinkers, Algemeen Directeur van Roxen in Nederland. “Al sinds 2002 werken wij met ADP Nederland samen. Na jaren van ontwikkeling en finetuning, kunnen we een CMS bieden met tools en functionaliteiten, waarmee ADP Nederland en Rivium nu een website hebben neergezet die een voorbeeld is als het gaat om gebruiksgemak en het activeren van betrokkenheid.”

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Léon Klinkers
Roxen BV
leon@roxen.com
www.roxen.com

Eugène Commandeur
ADP Nederland BV
eugene.commandeur@adp.com
www.adp.nl

Peter Riemens
Rivium Bright Answers BV
Peter@riviumbrightanswers.com
www.riviumbrightanswers.com

Over Roxen
Roxen ontwikkelt slimme, web-based redactionele en content managementsystemen voor uiteenlopende vormen van publicatie via diverse kanalen. Wij bieden tools die het redactionele proces goedkoper en makkelijker maken. Zo kunnen onze klanten zich richten op omzet door de creatie en het management van relevante content, die aanzet tot actie en betrokkenheid.

Over Rivium Bright Answers
Rivium Bright Answers is een ICT leverancier uit Rotterdam. Wij bieden branche specifieke web- en app technologie aangepast op uw bedrijfsvoering.

Over ADP Nederland
Krachtige technologie met een menselijke kant. Ongeacht grootte of branche, vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten. HR. Talent. Excasso. Payroll. Compliance. Samen halen we het beste uit uw menselijk kapitaal.

ADP Nederland BV is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Amerikaanse concern Automatic Data Processing Inc.

Het ADP-logo en ADP zijn geregistreerde handelsmerken van ADP, LLC. Alle overige handels- en servicemerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2016 ADP, LLC.